“De Primera Mà”: Una Mirada Permanent a la Actualitat de Ràdio Rebull

Horari d’emissió: Dijous de 18 a 19 hores.
Presenta: Catalina Martorell Matas.

“De Primera Mà” és el programa més veterà de la ràdio, una peça fonamental de la nostra història. Amb moltes temporades a les seves esquenes, aquest programa, creat per Anselm López Parés i Catalina Martorell Matas, manté viva la seva essència.

Amb un format d’entrevistes úniques, les pròpies veus dels protagonistes són les que ens narren les notícies, les històries i els esdeveniments que marquen la nostra comunitat. A més de les converses amb els protagonistes, “De Primera Mà” ofereix opinions, una agenda cultural completa, curiositats i connexions telefòniques amb el nostre corresponsal Antoni Mulet a Catalunya.

Tant avui com sempre, “De Primera Mà” continua proporcionant a la nostra audiència allò que més li interessa, de manera relaxada i propera. Una finestra oberta a la actualitat que mai deixa d’aportar nous punts de vista.


Ja i Sóm Tots

Horari d’emissió: Dissabte i diumenge de 8:00 a 20:00 hores.
Presenta: Toni Bermejo Sastre.

Tots els dissabtes i diumenges a Santa Maria del Camí, estan marcats per la música, la diversió i l’entreteniment, gràcies al programa de ràdio fòrmula “Ja i Sóm Tots” presentat per Toni Bermejo Sastre que es transmet des de la nostra emissora local municipal. Des de les 8 del matí fins a les 8 de la nit, els oients de totes les edats sintonitzen les seves ràdios per gaudir d’un viatge musical que abasta gèneres i estils diversos.


Sessions Vintage

Horari d’emissió: De dilluns a divendres de 12:00 a 13:00 hores.
Presenta: Miquel Àngel Bestard.