La ràdio municipal de Santa Maria del Camí (Mallorca), Ràdio Rebull, ha fet un pas important cap al futur en llançar la seva nova pàgina web. Aquest desenvolupament permet a la ràdio connectar amb la seva audiència global les 24 hores del dia.

La pàgina web, disponible a www.radiorebull.com, ofereix als oients l’oportunitat de sintonitzar la ràdio en línia des de qualsevol lloc del món. A més de la transmissió en directe, els visitants trobaran informació sobre la història de la ràdio, la seva programació i les últimes notícies locals.

Amb aquest llançament, Ràdio Rebull reafirma el seu compromís de proporcionar entreteniment i contingut de qualitat a la seva audiència, a més de promoure els esdeveniments, activitats, fires i comerços de Santa Maria del Camí, sempre a l’abast d’un clic. Ràdio Rebull també es pot escoltar a través del 101.8 de la Frequència Modulada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *