Després de més de 30 anys emetent a través del 101.8 FM, Ràdio Rebull fa un important salt cap al futur. A partir de l’1 d’octubre de 2023, l’emissora municipal es pot escoltar en línia des de qualsevol part del món, portant la seva música, notícies i programes especials als oients de tot el planeta.

Gràcies a aquesta nova iniciativa, els oients de Ràdio Rebull ja poden sintonitzar la seva emissora preferida en temps real des dels seus dispositius en línia. Aquesta expansió permetrà a l’emissora connectar encara més amb la seva audiència global, expandint la tradició i la cultura de Santa Maria a tot el món. I tot això amb la garantia de qualitat que ha caracteritzat Ràdio Rebull durant dècades.

L’emissora se sent orgullosa d’aquest pas endavant, que marca un important hito en la seva història. A partir de l’1 d’octubre, coincidint amb l’inici de la nova programació de la temporada 2023/24, els oients poden gaudir de tots els nostres programes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *