La història de Ràdio Rebull és una història d’evolució i dedicació. Des dels seus modestos inicis el 1992 a Cas Metge Rei fins a la seva ubicació actual a Ses Cases des Mestres, hem estat testimonis d’un viatge emocionant. Al llarg dels anys, hem passat per diverses ubicacions, però la nostra passió per la ràdio i el compromís dels nostres col·laboradors voluntaris ens han mantingut a l’aire. La nostra història és un testimoni de la importància de l’emissora a la vida de Santa Maria del Camí.


Ràdio Rebull és una emissora municipal i pública, dependent de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí. Va començar a emetre l’any 1992 des de Cas Metge Rei, on hi ha actualment la Biblioteca Municipal.

Ha canviat diverses vegades de ubicació: a Cas Metge Rei, a les antigues cases dels mestres, als Hostals, sota les arcades de Can Mort i des de l’any 2013 els estudis estan al primer pis de l’actual edifici de Ses Cases des Mestres.

La programació de Ràdio Rebull és sempre molt variada, dirigida als oients santamariers de totes les edats, tot i que als seus inicis volia ser una emissora per a joves. Ara hi podem trobar música (fórmula de ràdio), notícies, agenda, tertúlies, entrevistes i també programes especials puntuals.

Tots els col·laboradors amateurs de la ràdio santamariera ho fan de manera desinteressada, però amb moltes ganes i entusiasme. Així ha pogut continuar viva i emetent durant tants anys i sense aturar-se. Avui en dia emet tot l’any, les 24 hores del dia.